Priser for PAVA undervognsbehandlinger


Priser for PAVA undervognsbehandlinger finder du ved at klikke på denne tekst.

Prisen for en undervognsbehandling ( som også kaldes rustbeskyttelse eller textylbehandling ) er sammensat af mange faktorer so f.eks. rengøring af undervogn, behandling af hulrum, døre og klapper, behandling af undervognen med 2 produkter med hver sin funktion samt endelig slutrengøring / klargøring.

Ét af de punkter ( ikke nævnt ovenfor ) er den nødvendige af- og påmontering af undervognens mange plastdele som f.eks. inderskærme og bundplader – et arbejde der er tidkrævende selv for den rutinerede rustbeskytter.

Du kan se et eksempel på fotodokumentation fra vor PAVA Komplet Plus+ behandling, hvor omfanget af afmontering er vist på en bil hvor kun inderskærme skal afmonteres ( vognen er ikke forsynet med plastbundplader ) ved at klikke HER

Du kan se omfanget af nødvendig afmontering på forskellige bilmodeller ved at klikke HER ( pava-rustbeskyttelse.dk åbner i nyt vindue ).

“Se dig lidt omkring” her på siden og du vil indse at en professionel udført undervognsbehandling er et stykke håndværksarbejde der kun bør udføres af en virksomhed der har viden om dette specielle område.

Velkommen hos
Maribo PAVA Center
.


PAVA PRISER