PAVA Info – facts om undervognsbehandling


I forbindelse med rustbeskyttelse gælder de gamle
ord : “Det er bedre at forebygge end at helbrede”.
Vi kan så tilføje : “.. og billigere”.

Hos Maribo PAVA Center yder vi saglig information omkring undervognsbehandling, rustbeskyttelse mm. I forbindelse med beslutningen om køb af behandling, er det vigtigt at være velinformeret, både før og efter købet. På dette website vil du være i stand til at finde det meste. Du er mere end velkommen til at kontakte os for mere information, råd osv. – enten ved brug af kontaktformularen, ved at ringe til os, eller ved personlig henvendelse
Det er vort ønske at ingen får udført en undervognsbehandling uden at der følger den nødvendige information med i købet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål ( og svar ) om undervognsbehandling

Informationen er lavet på basis af henvendelser fra vore kunder i forbindelse med købet af en undervognsbehandling. Her finder du sikkert også svaret på dit spørgsmål – hvis ikke – brug kontaktformularen ved at klikke på denne tekst.


Eksempler på rust i forbindelse med undervognsbehandling

Er der skader på din bil, store eller små, som vi konstaterer i forbindelse med en undervognsbehandling på vort værksted i Maribo, bliver du informeret herom på en kundeinformation som ligger i bilen ved afhentning.
Linket ovenfor til information om lakskader, overfladerust m.v. giver dig bedre forståelse for de eventuelle punkter – ..men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte den medarbejder der har haft ansvaret for arbejdet på dil bil.


Se den komplette beskrivelse af en PAVA Komplet behandling ved at klikke på denne tekst.

Undervogn højtryksvaskes med koldt vand.

Undervogn trykluftrenses efter vask.

Undervogn tørres inden rustbeskyttelse

Bil tørres med tør og varm luft inden behandling.