Om PAVA garanti – garanti på undervognsbehandling


Tillykke kort fra PAVA Garanti

Tillykke med din bil, som er
blevet rustbeskyttet hos PAVA.
Er din bil under 4 år gammel,
ja så følger en gratis
levetidsgaranti med i købet
( Gælder personbiler og
privatregistrerede varevogne ).

I forbindelse med PAVA – behandlinger tilbyder PAVA GARANTI A/S ( et selskab i PAVA – gruppen ) en garanti mod gennemtæring, såfremt bilen er under 4 år gammel på behandlingstidspunktet ( personbiler og privatregistrerede varevogne under 3.500 kg totalvægt ).

Følges rustbeskyttelses programmet kan den oprettede garanti overføres til evt. ny ejer.

I forbindelse med bestilling af PAVA Behandlinger – ikke kun på nye biler – får vi ofte spørgsmålet: “Hvilken garanti er der ?”. Hvis der bag dette spørgsmål ligger ønsket om en garanti på en brugt / ældre bil der kan ligestilles med vores PAVA Levetidsgaranti, må vort svar være: “Ingen”. Når vi herefter spørger til kundens forventninger viser det sig ofte at det blot er et ønske om en form for garanti for at PAVA Behandlingen vitterligt er udført og samtidig er udført korrekt. Denne garanti kan vi let give, idet vore medarbejdere ser det som deres daglige udfordring at udføre et arbejde så godt som muligt – enhver reklamation ser vi som et nederlag.

OBS – Det er et ubetinget krav at bilen der ønskes optaget i en garanti ikke ved aftalens indgåelse må have begyndende rustangreb.

PAVA Behandlingens kvalitet sikres hos os ( og hos landets øvrige PAVA Centre ) gennem såvel vor egenkontrol, som gennem vor tilslutning til stikprøvekontrol hos et landsdækkende kontrolinstitut. Disse kontrolsystemer er beskrevet i vort kvalitetsstyringssystem, PAVA Q – System.

Nedenfor er link til de forskellige garanti som der tilbydes.

PAVA Levetidsgaranti – garanti på undervognsbehandling

PAVA varevognsgaranti – garanti på rustbeskyttelse

PAVA undervognsbehandling og bilens fabriksgaranti