Medarbejdere hos Maribo PAVA Center.


Maribo PAVA Center beskæftiger 4 personer der alle har én eller anden funktion, stor eller lille, i forbindelse med undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

Nedenfor er “vi alle” listet op – men vi har fjernet stillingsbetegnelser, da “faggrænserne” er fjernet. Vi forsøger ved fælles hjælp at yde vore kunder “landsdelens næstbedste service” ( den bedste service kan du få alle steder – iflg. annoncering og markedsføring i øvrigt ). Nederst på siden findes en beskrivelse af den enkeltes faglige forudsætninger og arbejdsområde.
Under foto er nævnt vore telefonnumre. Ønsker du at kontakte en specifik medarbejder, brug da vores Email som set nedenfor eller formularen ved at klikke her.

Jon Brylle

Jon – Tlf. direkte 54 76 13 01 – Email: jb@54757677.dk

Hanno – Tlf. direkte 54 76 13 06 – Email: hanno@54757677.dk

Laila – Tlf. direkte 54 76 13 00 – Email: laila@54757677.dk

Jørn Jørgensen

Jørn – Tlf. direkte 54 76 13 07 – Email: jj@jau2.com


Jon

Jon blev som 19 – årig ansat som rustbeskytter hos Maribo PAVA Center i januar 2017, og er derfor firmaets yngste medarbejder. Jon har gennemgået en studentereksamen, hvor han sideløbende
har været erhvervsaktiv bl.a. med et flerårigt vikariat som havnefoged ved Nysted Havn. Specielt dette job har givet Jon erfaring med at arbejde selvstændigt, og derved træffe beslutninger på egen hånd – en erfaring der er guld værd i arbejdet som rustbeskytter.

Jon er i stand til at rustbeskytte 97% af den danske bilpark. Udover at rustbeskytte biler udarbejder Jon også sprøjteskemaer til de mest gængse bilmodeller på markedet. Disse bliver brugt af de mere end 50 PAVA centre i danmark. Jon har udover hans alm. arbejde også en stilling som formand for PAVA Forhandlere Øst for Storebælt.

Foruden at bruge “sprøjtepistolen” kan Jon også bruge et tastatur – han har derfor fået opgaven med vedligeholdelse af hjemmesiden
pava-rustbeskyttelse.dk – en side som Maribo PAVA Center driver for PAVA organisationen med henblik på at udbrede kendskabet til rustbeskyttelse og undervognsbehandling.


Hanno

Hanno ( årgang 1980 ) har været ansat hos JAU2 – Jørns Auto siden september 1999. På dette tidspunkt var der knapt 2 år til han blev udlært hvilket skete 31. maj 2001 hvorefter han fortsatte i vort firma.

Hanno beskæftiger sig med alle former for autoreparation lige fra den forholdsvis simple service til den mere komplicerede fejlfinding på elektroniske systemer.

Hanno sørger samtidig for at planlægge eget arbejde – har du en opgave til ham behøves der derfor ingen yderligere “indblanding” fra Jørn.


Laila

Laila er gift med firmaets “Altmuligmand” – Jørn ( det er ham der også bliver kaldt indehaver ) og har arbejdet hos Maribo PAVA Center siden 1986.

Laila har tidligere arbejdet på Nobels Tobaksfabrik i Nykøbing F. ( uden at det dog har vækket hendes interesse for selv at ryge ), og havde defor ikke nogen forhåndsviden omkring det at virke som kontorassistent i en mindre håndværksvirksomhed – hun er derfor udelukkende “autodidakt” ( det må vel være et “dækkende” udtryk i vores branche ).

Laila arbejder med alt det administrative, hvilket indebærer telefonpasning, indskrivning af PAVA behandlinger og bogføring i almindelighed.

Laila driver i sin beskedne fritid Lailas Loppemarked på privatadressen Nystedvej 32 ligeledes i Maribo. “Besøg” Lailas Loppemarked ved at klikke på denne tekst.


Jørn