Meguiar’s – Bilpleje til den seriøse entusiast !

 

Inden for detailing branchen er Meguiar’s blandt topklassen.
Vores produktsortiment tilbyder alt fra det ydre i form af autoshampoo, lakrens, fælgrens,
poler midler, forsegler til interiør, lugtfjerner mm..

 

 

Maribo PAVA Center – Meguiar’s forhandler tilbyder følgende produkt serier

 

Ultimate

Meguiar’s Ultimate serie er designet til perfektionisten, hvor kun det bedste er godt nok. Produkterne i denne serie er absolut topklasse og er det allerbedste Meguiar’s kan tilbyde. Produkterne er 100% syntetiske og sikre en hård og perfekt overflade. Yderligere er produkterne super nemme at arbejde med, på grund af den bagvedliggende teknologi, de er udarbejdet på.

Gold Class

Meguiar’s Gold Class bilpleje produkter er vores premium serie, baseret på carnauba voks. Produkterne sikre langtidsholdbar beskyttelse af bilens lak samt en fin og glansfuld lak.

Mirrors Bright

Meguiar’s Mirrors Bright serie er Meguiar’s “old school” produkt, blot udformet i nyere indpakning. Yderligere er de bygget på en ny avanceret teknologi, som gør produkterne endnu mere effektive. Disse produkter er mest brugt af folk med Americaner biler, veteran biler samt ældre biler.

NXT Generation

Meguiar’s NXT produkt serie er tilegnet entusiasten som nyder øjeblikkelig tilfredsstillelse. Serien er baseret på en polymer teknologi designet specielt til at beskytte en nyere lak.